Espoon Perhokalastajat r.y.

Etusivu Arkisto 270408 "Oittaan Speijaiset"

Jäsenedut

Eduista tarkemmin jäsenille-osiossa/jäsenedut.

270408 "Oittaan Speijaiset" PDF Tulosta Sähköposti
04.03.2008
Espoon perhokalastajat järjestää yhteistyössä Helsingin Perhokulman, Orvis Pro Shop Fiskarsin sekä Helsinki Spey Claven ja CND:n sekä Suomen Castingliiton kanssa kaikille perhokalastajille avoimen välinetestaus- ja heittotekniikkapäivän Espoossa Oittaan leirintäalueella sunnuntaina 27.4.2008 klo 12 alkaen.


Esiteltävinä ja testattavina tässä lempinimellä "Oittaan Speijaiset" kulkevassa tapahtumassa ovat ainakin seuraavat vapamerkit:

    * BromanOdell
    * CND
    * Gatti
    * Greys
    * Guideline
    * Hardy
    * Loop
    * Orvis
    * Sage
    * Scierra
    * Scott
    * Vision
    * Winston

Erilaisten vapojen ja siimojen testaamisen lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus hioa perhonheittotekniikkaa ja viritellä omia välineitä tulevaa kautta varten. Tätä varten kokeneet perhonheittäjät neuvovat perhokalastajia heittotekniikassa ja välineiden viilaamisessa. Repertuaarissa ovat sekä yhden että kahden käden vavat, pitkät siimat ja ampumapäät sekä yliolan-, spey-, ala- ja rullausheitot. Opastamassa ovat mm. EPK:n omat pitkän linjan perhonheittäjät Matti Hellevaara ja Santtu Keso.

Ottakaa omia vapojanne ja siimojanne matkaan tarpeen mukaan. Kumisaappaat voivat ovat hyödylliset harjoiteltaessa erilaisia rullaus- ja spey-heittoja. Paikalla on saatavana virvokkeita ja pientä purtavaa (EPK:n jäsenille ravinteet ovat maksuttomia). Laitetaan välineet kuntoon ja heitto kulkemaan!

Keskustelu perhokalastajat.netissä

Viimeksi päivitetty 28.04.2008
 

Powered by Joomla! | Template by goP.I.P | Copyright © 2007 - 2016 Espoon Perhokalastajat r.y.