Espoon Perhokalastajat r.y.

Etusivu Arkisto 141108 Hauki/taimenreissu Bengtsåriin

Jäsenedut

Eduista tarkemmin jäsenille-osiossa/jäsenedut.

141108 Hauki/taimenreissu Bengtsåriin PDF Tulosta Sähköposti
15.09.2008

Kovasta kysynnästä johtuen EPK järjestää merikalastusreissun Bengtsårin leirisaarelle 14 - 16.11.2008 (Hankoniemen pohjoispuolella noin 120 kilometriä Helsingistä nk.hel.fi/talot/bengtsar). 

Ajankohta on erittäin hyvä merikalastukseen ja alueella on hyvät mahdollisuudet yli 10 kg haukiin ja yli 5 kg meritaimeniin.

Mikäli kiinnostuit reissusta, niin suorita varausmaksu 10 € EPK:n tilille ja ota yhteyttä pj(at)espoonperhokalastajat.net. (Seuramme jäsenen suhteiden ansiosta viikonlopun majoituksen hinta n. 10 € per henki.) Reissulle mahtuu mukaan 19 henkeä.

Mökin varustukseen kuuluu yksi buster 9.9 hevosvoiman moottorilla ja soutuveneitä, mutta seuralaisia joilla on oma vene pyydetään mainitsemaan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Suotavaa olisi, että saisimme paikalle useampia isompia veneitä.

Majoitus Merisaunassa:
Rakennuksessa on iso takkahuone. Keittiösyvennys ja saunatilat sekä majoitustilaa kuudessa huoneessa yhteensä 19 hengelle - sänky, patja, peitto ja tyyny - omat liinavaatteet mukaan. Keittiösyvennyksessä on ruokailuvälineistö noin 20 hengelle, tiskikone, sähköhella, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin sekä kahvinkeitin. Saunatiloissa on puulämmitteinen löylyhuone sekä kaksi suihkullista pesuhuonetta ja kaksi pukuhuonetta. Tiloissa on myös pesukone.
Viimeksi päivitetty 17.11.2008
 

Powered by Joomla! | Template by goP.I.P | Copyright © 2007 - 2016 Espoon Perhokalastajat r.y.