Espoon Perhokalastajat r.y.

Etusivu Kalastusreissut

Jäsenedut

Eduista tarkemmin jäsenille-osiossa/jäsenedut.

Kalastusreissut PDF Tulosta Sähköposti
22.09.2015

EPK järjestää jäsenilleen runsaasti yhteisiä kalastusreissuja. Tarjolla on mukavaa seuraa, hienoa kalastusta ja upeita elämyksiä.

Tyypillisesti varaamme koko kosken ja sen yhteyteen majoituksen – mikäli majoitusta tarvitaan. Kuljetukset hoidamme omilla autoilla kimppakyytinä. Hinnat on pyritty arvioimaan realistisesti, joten niiden ei pitäisi olla ainakaan korkeampia, kuin ilmoitetut. Kuitenkin sinun tulee muistaa, että hinnat ovat silti edelleenkin vain arviohintoja ja voivat vaihdella hieman, niin alas- kuin ylöspäin.

Ilmoittautuminen on sitova ja rahoja ei saa takaisin esteen sattuessa - sori. Sen sijaan voit itse hankkia sijaisen tilallesi. Kun sijainen on löytynyt, niin ilmoita siitä sihteerille. Myös seura avustaa sijaisen etsimisessä. Seura pidättää oikeuden peruuttaa koko reissun. Peruutuksen sattuessa palautamme rahat.


Vastuun rajaus:

EPK:n reissut ovat kaveriporukassa tehtyjä yhteisiä kalamatkoja , jotka on tarkoitettu jäsenillemme ja järjestetään muussa kuin elinkeinotoimintaan tähtäävässä tarkoituksessa. EPK:n yhteiset reissut eivät siis ole ammattimaisesti järjestettyjä seikkailu- ja elämyspalveluja tai seuramatkoja, eikä EPK ole vastuullinen matkanjärjestäjä. Se ei myöskään ole elinkeinonharjoittaja tai muu palvelun tarjoaja. Tästä syystä Espoon Perhokalastajat r.y. ei ole millään tavalla vastuussa osallistujien turvallisuudesta eikä ole hankkinut vastuuvakuutusta osallistujille. Kukin osallistuja vastaa omalta osaltaan turvallisuudestaan ja vakuutuksista.

Viimeksi päivitetty 22.09.2015
 

Powered by Joomla! | Template by goP.I.P | Copyright © 2007 - 2016 Espoon Perhokalastajat r.y.