Espoon Perhokalastajat r.y.

Etusivu Liittyminen

Jäsenedut

Eduista tarkemmin jäsenille-osiossa/jäsenedut.

epk_logo
Jäseneksi liittyminen PDF Tulosta Sähköposti

Kerhotoimintaan mukaan

Oletko kiinnostunut kalastusreissuista, hyvästä seurasta ja mahdollisuudesta saada opastusta ja uutta tietoa niin kalastustekniikoista kuin välineistäkin ? Olitpa sitten alkava harrastaja tai kokeneempi kalastaja - liity joukkoon.

Aloittavalla perhokalastajalla on useita kysymyksiä, jotka koskevat kalastustekniikoita, välineitä ja kohteita. Ehkäpä kalakaverikin puuttuu. Espoon Perhokalastajien kautta saat tietoa ja hyviä ystäviä. Jäsenistömme on tällä hetkellä noin 200 henkilön suuruinen. Valtaosa meistä on innokkaita harrastajia. Lisäksi joukkoon mahtuu alkavia harrastajia ja huippuluokan kalastajia, kilpakalastajia sekä perhonsitojia.

Toimintaa löytyy myös junioreille sekä kokeneemmille lohimiehille.


Jäseneksi hakeminen

Lähetä sähköpostiviesti jäsenvastaavalle osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Sisällytä viestiin seuraavat tiedot (kopioi alla olevat kohdat viestiin ja täytä kohdat):
- Etunimi
- Sukunimi
- Kotikunta
- Puhelin
- Sähköpostiosoite
- Syntymävuosi

Käsitelemme jäsenhakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Saat vastauksen kun jäsenhakemuksesi on käsitelty sekä jäsenmaksun maksuohjeet.

Mitä seura tarjoaa?

Espoon Perhokalastajat tarjoaa sinulle mukavaa kalastusseuraa, kalastusmatkoja sekä mahdollisuuden kehittyä harrastuksessasi.

Kerhoilloissa sidomme perhoja ja tutustumme uusiin kohteisiin sekä kalastustekniikoihin.

Oma lampi on mukava seuran jäsenille tarkoitettu lähikohde.

www.espoonperhokalastajat.net sivuilla on jäsenille oma osio. Tunnukset sivustolle luodaan jäseneksi hyväksymisen jälkeen.

Espoon Perhokalastajilla on myös oma Facebook ryhmä EPK - Espoon Perhokalastajat r.y. johon hyväksytään vain jäsenet.

Mikäli sinulla on kysymyksiä jäsenyydestä käyttäjätunnuksista ota yhteyttä jäsenvastaavaan Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Viimeksi päivitetty 08.10.2018
 

Powered by Joomla! | Template by goP.I.P | Copyright © 2007 - 2016 Espoon Perhokalastajat r.y.