Sähköposti Tulosta

Tapahtumat

Tapahtuma 

Otsikko:
Fiskars
Milloin:
24.05.2009 09.00
Sijainti:
Orvis Pro Shop Fiskars - Fiskars
Kategoria:
Kalastusreissut

Kuvaus

Sunnuntaina 24.05.2009 päiväreissu Fiskarsiin.

Ilmoittautuminen ja kyydit: Ilmoittautumiset osoitteeseen epk.reissut miukumauku gmail.com ilmoittakaa myös mikäli teillä on tilaa autossa tai haluaisitte kyydin. Yritetään välttää viime hetken hässäkkää, vastatkaa siis
ajoissa. Liike avoinna 9.00 - 18.00 eli tapaamme klo 9 - 10.

Varustus: Kalastusvälineet hauelle ja taimenelle eli esim. 9 jalkainen vapa luokassa 8 tai 9 hauelle ja 8,5 - 9 jalkainen vapa luokassa 5 taimenelle.

Vaatetus: Lämpöisesti. Kumisaappaat ja sadevarusteet. Kahluuvälineet niille, jotka kokeilevat/käyttävät kelluntarenkaita.

Opastus: Varsinaista opastusta ei ole, mutta henkilökunta esittelee liikkeen ja kalastuskohteet.

Luvat: Jos haluat kalastaa kaikissa kohteissa lupa on 30 euroa. Jos kalastat vain lammilla ja järvellä on lupa 10 euroa. Hinnat koskevat vain tätä reissua.

Huom! EPK maksaa alle 18-vuotiaiden kalastusluvan.

Ruokailu: Erinomainen ruokailu Kuparipajassa 10-15 euroa. Kahvilasta pikkupurtavaa. http://www.kuparipaja.fi/fi/

Hankinnat: Vain 24.5. kaikista liikkeen tavaroista 25% alennus seuralaisille. Mutta vain 24.5. Koska tuotteet ovat muutenkin 10 - 20 % edullisempia kuin muualla, ovat tuotteet nyt hankinnan arvoisia.

Sijainti: Raaseporin kaupunki, Pohjan taajama, Fiskarsin ruukkikylä, Orvis Pro Shop Fiskars.

fiskars2008


Fiskars-info

Kalastus: Olemme saaneet 5 uutta kalastuskohdetta vuodelle 2009.

Fiskarsinjoessa on erinomaisesti meritaimenia luokkaa 45-70 cm. Ne ovat todella arkoja, joten varovaisuus on tarpeen. Joessa on myös harjusta, mutta ne ovat selkeästi parvissa joten parvi pitää löytää. Spiderit, Griffitit ja nymfit ovat toimineet.

Kärkelän koskilla taimenta ja harjusta varsinkin poketeista ja pikku streamerilla. Kärkelän joesta taimenta ja kirjolohta. Kärkelän joki on kovin kalkkivirtamainen ja kirkasvetinen. Joen syvyys vaihtelee 40 cm ja 1,5 metrin välillä. Kumisaappaat joelle ja kahluuvarusteet Kärkelän koskille. Kosken kartanon vesiltä kalastetaan veneestä haukea, jota n. 2,4 km vesiltä löytyy hyvin.

Kvarnbyån on pikkujoki, jossa on Degersjön nousutaimenta ja alue on täysin C&R.

Lammilla kalastus on ollut myös erinomaista, etenkin kelluntarenkaista käsin. Kalat syövät ruskeita buzzereita ja pikkukaloja. Griffits Gnat on ollut hyvä pinturi. Montana nymfi on ok. Pitkät perukkeet ovat must...

Järvellä on haukea hyvin varsinkin jokisuussa. Perus tinselit ja decieverit toimivat. Mikäli hauki on syvemmällä, on 5 uppoava tai 5 kärkiuppoava siima oikea ratkaisu.

Huom! Virtavesissä kalastaminen on haasteellista. Kaikki kalat tulee vapauttaa. Kalastajarajoitus tulee huomioida jokaisella virtavesialueella.

Perheelle: Kannattaa tutustua Fiskarsin Ruukkikylään:
http://www.fiskarsvillage.fi/fi/


HUOM!
Lue reissujen vastuun rajaus!

Tapahtumapaikka

Paikka:
Orvis Pro Shop Fiskars   -   Kotisivu
Katuosoite:
Kuparivasarantie 13
Postinumero:
10470
Kaupunki:
Fiskars
Maa:
Maa: fi